Sztárok

Lányai ébresztgetik a kómában fekvő Cipőt

A 14 éves ikerlányai simogatják, masszírozzák az énekest, és sokat beszélnek hozzá. Korábbi kezelőorvosa szerint nem reménytelen, hogy a Republic frontembere felébred.

Az egész családja látogatja a két hete kómában fekvő Cipőt (Bódi Lászlót). Édesanyja, felesége és húga mellett a 14 éves ikerlányai, Réka és Petra is gyakran járnak be hozzá. Mint a Bors megtudta, az iskola után szinte minden egyes nap bemennek a kórházba az ikrek, odabent pedig folyamatosan beszélnek apukájukhoz, simogatják, masszírozzák őt. A családtagok még zenét is raknak az énekes fülére, azt remélve, hogy kedvenc dalai hallatán felébred. Korábbi kezelőorvosa, dr. Merkely Béla professzor állítja, nem reménytelen, hogy az énekes – akiért a család és a rajongók mellett a sztárvilág is szorít – felébred, a CT-vizsgálat eredménye ugyanis biztató abból a szempontból, hogy nincs ödéma az agyában. Sőt – mint a Blikknek elmondta – Cipő esete nem kirívó, a hirtelen szívmegállás nagyon gyakori, évente legalább 50-100 ilyen eset történik.

Lányai ébresztgetik a kómában fekvő Cipőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top