TV-sztárok

Gesztesin köszörüli a nyelvét Liptai

A Nagy Duett háziasszonya eddig egyetlen adást sem hagyott ki, hogy valamilyen magánéleti poént ne tegyen exére. Gesztesi Károly nem bánja, sőt örül volt neje beszólásainak; állítja, mindez azt mutatja, hogy lelkileg már rendbe jött – írja a Bors.

Liptai Claudia minden alkalommal piszkálja volt férjét A Nagy Duett élő adásában. Exe csípős nyelvű megjegyzésein egyáltalán nem sértődik meg Gesztesi Károly – aki Csézy duettpartnereként versenyez –, sőt örül neki. A színész ugyanis azt tapasztalta, hogy Liptai Claudia akkor viselkedik így, ha lelkileg kiegyensúlyozott, a kamerák előtti vitriolos megjegyzések pedig arra utalnak, hogy a műsorvezetőnek már rendben van a lelke. „Én őszintén örülök annak, hogy Claudia így viselkedik, mert ez azt jelenti, hogy lelkileg jól van. (…) Ha így csipked, akkor minden rendben vele” – jelentette ki Gesztesi, aki még mindig versenyben van A Nagy Duettben. Volt neje szerint többnyire intelligencia kérdése, hogy két ember hogyan viszonyul egymáshoz a válás után. „Pankának is mindig azt mondjuk, hogy mi mind egy család vagyunk, csak más lakcímen lakunk” – jegyezte meg A Nagy Duett háziasszonya, aki egy korábbi adásban dührohamot kapott.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top