Sztárok

Ostromolják a férfiak Erdélyi Mónikát

Erdélyi Mónikának a Nagy Duettben való szereplése a férfiak figyelmét is felkeltette. A műsorvezető azonban nem válaszol az udvarlók levelére. Ők ennek ellenére nem adják fel, tovább ostromolják a beszélgetős showműsorok egykori háziasszonyát – írja a Bors.

Mióta feltűnt Erdélyi Mónika A Nagy Duettben, kétszer annyi szerelmi ajánlatot kap, mint eddig. A műsorvezető ugyanis a zenés produkcióban végre megmutathatja igazi énjét, játékosságát, rajongói pedig ezt díjazzák. „Amíg show-t vezettem, muszáj volt komolyan viselkednem (…) A Nagy Duettben azonban egy másik arcommal is megismerkedhetnek a nézők” – vallotta be az utóbbi időben sokat fogyó műsorvezető, akinek az énekversenyes szereplése óta még többen udvarolnak. Elmondása szerint sok levelet kap férfiaktól, ám ők egytől egyig megmaradnak az udvariasság határain belül. „Nekem nincsenek zaklatóim, csak kitartó udvarlóim, akik évek óta írnak nekem, ám sem a szerelmes, sem a rajongói levelekre nem szoktam válaszolni” – árulta el Erdélyi Mónika, aki Gáspár Laci partnereként szerepel A Nagy Duettben.

Ostromolják a férfiak Erdélyi Mónikát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top