Sztárok

Kirabolták Tóth Verát az utcán

Aljas, elképesztően trükkös húzással rabolták ki az utcán a sikeres énekesnőt – írja a Bors.

Kirabolták Tóth Verát az utcátTóth Vera a közösségi oldalán osztotta meg a történetét. Mint kiderült, Verát egy ismeretlen fiú szerette volna megölelni – nyilván rajongónak adta ki magát –, ami természetesen nem volt Vera ellenére. Csakhogy a kedvesnek tűnő gesztust Vera mobilja, na és a bizalma bánja!

„Kirabolt, míg szeretettel, bizalommal álltam hozzá… Ha valaki esetleg találkozna egy átlátszó alapon, fehér mintás hátlapú iPhone sima 4-essel, akkor esetleg írjon nekem… hátha meglenne, de sajnos tudom, hogy erre nincs nagy esély… Meg igazából az a lényeg, hogy az összes jegyzetem odaveszett, új dalötletek, zenei anyagok, fotók, fontos sms-ek stb… Apukámtól kaptam azt a telefont, egy komolyzenész barátom hozta rá Hongkongból ezt a hátlapot, ami különlegessé tette, fontos eszköz volt a munkámhoz, az életemhez.. Én mindig hiszek a szebb és jobb világban, de ilyenkor annyira elmegy a kedvem, szomorú vagyok, elkeseredett, és az általános biztonságérzetem is megingott” – írta Vera.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top