Sztárok

Megmentette férje életét a TV2 műsorvezetője

Életveszélybe került Kandász Andrea férje. Nagy szerencse, hogy a műsorvezető épp otthon volt, és megmentette fuldokló férje életét.

Lánya ébresztette rettenetesen rémülten egyik reggel Kandász Andreát, mert apukája a nappaliban fuldokolt. „Félrenyelt valamit? Infarktust kapott?… Mit kell ilyenkor csinálni? Miért nem jut eszembe a mentők száma? Mindezek egyszerre futották át az agyamon, de nem volt idő gondolkodni” – mesélte a Story magazinnak Andrea, aki azonnal szólt lányának, hogy hívja a mentőt, míg ő férje hátát kezdte ütögetni. „Talán anyai ösztön volt ez, hiszen amikor Lolita lányom félrenyelt valamit, akkori is ezt tettem. Fogalmam sincs mennyi idő után, de Feri egyszer csak nehézkesen felállt, köhögni kezdett és kiment az erkélyre.” Andi itt már tudta, hogy minden rendben, mert ha köhög, akkor levegőt is kap a férje. Mint később kiderült, a műsorvezető férje orrfújás közben lenyelte a papír zsebkendő egy kis darabját, ami a légcsövébe került, onnan pedig egészen a tüdejéig jutott.

Megmentette férje életét a Tv2 műsorvezetője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top