Sztárok

Másodszor is apa lesz a Szulejmán főszereplője

Tavaly ősszel még arról számoltak be a török lapok, hogy a Szulejmán sorozat főszereplőjét elhagyta csinos felesége, mivel a színész egy énekesnővel lépett félre. Az asszony decemberben visszaköltözött urához, és a török lapok szerint újra babát vár.
Halit és felesége, fiuk második születésnapján - további képek, itt!
Halit és felesége fiuk második
születésnapján – további képek, itt!

A Szulejmán sorozat 42 éves főszereplője, Halit Ergenç magánélete ősszel még romokban hevert. A férfit ugyanis lesifotósok elkapták, ahogyan egy török popsztárral, bizonyos Gülsen Bayraktarral enyeleg és kézen fogva sétálgat. A színész feleségének sem kellett több, azonnal elköltözött sármos férjétől, és fiával együtt visszament édesanyja otthonába.

Ezután Halit egész télen ostromolta feleségét, Bergüzart. Megfogadta, hogy nem hűtlenkedik, és nem alázza meg feleségét többé. Naponta több tucat virágot küldött neki, sőt az anyósának is” – nyilatkozta a színész egyik közeli barátja.

Úgy tűnik, Halit sikerrel járt, ugyanis felesége, a szintén színésznő Bergüzar Korel visszaköltözött a családi házba, sőt a török lapok szerint az asszony ismét gyermeket vár. Ezt alátámasztja az az ultrahangfelvétel is, amit a házaspár a Facebookra töltött fel, ám két nappal később levették onnan. Halit és neje most februárban együtt ünnepelték fiuk, Ali második születésnapját, és láthatóan újra szent a béke köztük.

 Saját férje gázolta el a Szulejmán édesanyját alakító színésznőt – katt a részletekért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top