nlc.hu
Sztárok
Csak a szívátültetés segítene Cipőn?

Csak a szívátültetés segítene Cipőn?

Ma ébresztik fel a mélyaltatásból a Republic frontemberét, akinek múlt pénteken állt le a szíve. Lehet, hogy új szervre lesz szüksége a nagybeteg énekesnek – írja a Bors.

A mai nap sorsfordító Bódi László, azaz Cipő életében. Az orvosok ugyanis várhatóan ma délután ébresztik fel az eddig mélyaltatásban tartott énekest, akinek péntek hajnalban állt le a szíve. A közeli hozzátartozók nem lehetnek jelen az ébresztésnél, csak az intenzív osztály folyosóján várakozhatnak. A rehabilitáció hetekig-hónapokig eltarthat, ezért nem mondható, hogy a nehezén túl lesz, ha rendben felébred, sőt attól tartanak, nehogy maradandó károsodás érje. Mint a bulvárlap megtudta, a beavatkozás előtt olyan állapotban volt az énekes, hogy felmerült, ha nem gyógyul meg, esetleg új szívet kell kapnia. Most hasonlóan súlyos a helyzet, ezért elképzelhető, hogy az állapotán csak a szívátültetés segíthet – írja a Bors.

Szívátültetés segíthetne Cipőn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top