Sztárok

Apjával focizott Harper Seven Beckham

Úgy festett a Beckham család a londoni sétán, mint egy jól megkomponált sportruhareklám. Rosszindulatú megjegyzések szerint a család legértékesebb tagja jelenleg a kis Harper, akit hol az édesanyja, hol az édesapja cipel magával.

Apuval focizott

Kétségtelen, hogy nem a legmosolygósabb Victoria és David Beckham kislánya, de igazán stramm gyerek, és vitán felül az egyik legtöbbet fotózott sztárcsemete. Az elmúlt egy hetet New Yorkban töltötte az édesanyjával, és Victoria a divathéten úgy hurcolta magával a lányát, mint egy trendi  kiegészítőt. Hétfőn értek haza Londonba, ahol már a reptéren várta őket a család. Miközben Victoria a luxusházukban pihente ki a New York-i divathét fáradalmait, Harpert csak átöltöztették, majd onnan rögtön a közeli parkba vitte az apja.

A 19 hónapos kislány pedig jól bírta a strapát. Mivel a három Beckham fiúnak iskolaszünete van, így a kislányt kézről kézre adták, hol az egyik bátyja, hol pedig az apja dobálta a levegőbe, kergette vagy ölelgette. Közben pedig egy tucat fotós követte őket. Mivel David és a fiai a focista szponzorcégének ruháit viselték, a sztár ezzel a kis családi kiruccanással már a hét elején letudta a szponzori szerződésben foglaltakat.

Még több kép, itt!
Még több kép, itt!

Lányának tervez kollekciót?

Lassan pedig érik Harper szerződése is, hiszen reklámszempontból jelenleg ő a legértékesebb a családban, ha a kislány bármelyik szülőjével van, azt fotózzák. Bár a Beckham házaspár a három fiát korábban távol tartotta az ilyen jellegű szerepléstől, úgy tűnik, mostanában nincs kifogásuk az ilyen bevételek ellen. Azt beszélik, több cég is ajánlatot tett, hogy öltöztetné Harpert, de még senkinek nem mondott igent a házaspár. Persze ha Victoria az éneklésnél komolyabban gondolja a divatkarrierjét, akkor igazi lökést adhatna neki egy, a lányának tervezett kollekció.

Még több kép, itt!
Még több kép, itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top