Sztárok

Szépségkirálynő lesz az egykori megasztáros?

Különös e-mailt kapott pár nappal ezelőtt Réti Nóri, a Megasztár felfedezettje. A Miss International Hungary szépségverseny szervezői jelezték vissza regisztrációját a versenyben. Nóri rövid nyomozás után kiderítette, hogy az egyik legjobb barátnője és egykori versenytársa, Kullai Timi nevezte be...

Réti Nóri saját elmondása szerint mindig zavarba jött, amikor a Megasztár alatt a külsejét dicsérő cikkek jelentek meg róla. Ezt elégelte meg Nóri barátnője, a szintén énekes Kullai Timi, aki úgy döntött, benevezi őt a Miss International Hungaryre, hogy profi zsűri előtt is kiderüljön: Nóri fel tudja venni a versenyt a legszebbekkel is. 

„Hosszas mérlegelés után mondtam igent a nevezésre, és írtam vissza a szervezőknek. Megkérdeztem a családomat, a barátnőimet, de még Fekete Dávidot is, hogy mit szólnak hozzá. Mindenki biztatott, hogy ez egy jó kaland, és végre kellő önbizalmat is szerezhetek… Nagyon szeretném, ha tényleg magabiztosabbá válnék, de nekem az éneklés a legfontosabb az életben” – ecsetelte Nóra.

Szépségkirálynő lesz az egykori Megasztáros?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top