Sztárok

Döbbenet! Ennyit zenélt össze az LGT

Elképesztő rekordot állított fel a legendás zenekar. Az LGT tagjai valóságos vagyont kerestek a három nap alatt – írja a Blikk.

Az LGT háromszor is megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát, s ezzel 500 millió forintos jegybevételt ért el. Ilyen komoly bevételnek a közelébe eddig még egyik magyar együttes vagy előadóművész sem jutott. A zenészek korábban lefixált összegért léptek színpadra a múlt heti koncerteken. A bulvárlap szerint gyanítható, hogy az első buliért körülbelül 50 milliót kért az LGT, de a második és a harmadik koncert meghirdetése előtt százalékokról is egyeztettek. A Blikk számításai szerint a félmilliárdból még lejönnek a körülbelül 40 milliós reklámköltségek, valamint a háttérzenészeket és az alkalmi közreműködőket is kifizetik, így körülbelül bruttó 420 millióból legalább 200 millió forint marad a zenekarnál. Ennek nagy része pedig a dalszerző, vezető Presser Gábornál, aki korábban zsűritag is volt a Megasztár 5-ben.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top