Sztárok

Tóth Gabi kiakadt

Az énekesnő úgy érzi, sokan az ő népszerűségét kihasználva akarnak pénzt és hírnevet szerezni. Gondolatait a Facebook-oldalán osztotta meg.

Tóth Gabi kiakadtKiborult Tóth Gabi, a Facebook-oldalán csupa nagybetűvel írta ki: ELÉG VOLT! „Elég volt abból, hogy nagyon sok jól menő zenekar, előadó, akiknek ma már nehezebb a fennmaradás, nem olyan népszerűek, mint régen, duettekre invitálnak, és én persze mindig álljak készen és segítsek, aztán utána meg totál ingyen az én hírnevemen arassák le a babérokat” – írja az énekesnő, majd hozzáteszi, ha nemet mond ezekre a felkérésekre, akkor a lelkiismeretére próbálnak hatni.

„Akkor a következő dumákkal próbálnak lelkiismeret-furdalást csinálni: hát azt hittem, neked ez megtisztelő. Köszönöm, igen, az. De négy évvel ezelőtt is megtisztelő lett volna, csak akkor a kutyának nem kellettem. Most meg, hogy ismertebb vagyok és jól mennek a dolgaim, hirtelen legyen nekem minden megtisztelő… Köszönöm szépen, nem kérem. Bunkó vagyok? Úgy érzem, elég sok pénzt raktam mások zsebébe, hogy az lehessek… Szép napot!” – zárja gondolatait Gabi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top