Sztárok

Oláh Gergő a nejével együtt lelép az országból

A korábbi X-Faktor-győztesek, Vastag Csaba és Kocsis Tibor hónapokat, sőt éveket vártak, míg végre úgy döntöttek, szabadságra mennek, és kiélvezik nyereményutukat. Oláh Gergő azonban nem vár ilyen sokáig, máris lelép az országból feleségével együtt... igaz, csak pár napra.

Oláh Gergő lelép az országbólA 2012-es X-Faktor győztese hatalmas meglepetést okozott párjának. Gergő romantikus ebédre hívta feleségét. Ezután elárulta gyermekei anyjának, hogy teljesül életük egyik legnagyobb álma, repülni fognak. A pár kettesben utazik Manchesterbe. „Teljesen titokban tartottam a meglepetést, még arra is ügyeltem, hogy Valentin-napon egy kis figyelmességgel kedveskedjek Nikinek, mert a repülés-ajándékot csak másnap tudtam átadni. Nagyon izgultam, hogy véletlenül se szóljam el magam, pedig szívem szerint már napokkal korábban elújságoltam volna. Elmentünk ebédelni, és az első fogás után a pincér nem a főételt, hanem egy papírlapot hozott tálcán, ami az utazásról szólt. Ekkor átadtam neki a beszállókártyánkat, és mondtam a feleségemnek: most teljesül életünk álma, a gyerekek nélkül, repülővel elmegyünk pár napra pihenni” – mesélte lelkesen Gergő.

A gyerekeket a nagyszülőkre bízzuk, és négy napig semmi mással nem foglalkozunk, csak egymással és a sok élménnyel. Várom magát a repülést, de nagyon félek tőle; szerintem végig fogom sikítani az egész utat, de az is lehet, hogy beveszek egy kis nyugtatót, így nem rettegek majd, hanem inkább a szépségekre tudok figyelni” – mondta Gergő felesége, Niki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top