Sztárok

Lefogyott és villantott Tolvai Reni – fotó

Vannak, akik csak beszélnek róla, és van olyan, aki meg is teszi. Tolvai Reni nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta: lead pár kilót. Hogy ez milyen jól sikerült, azt vasárnap este a színpadon is bebizonyította.

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni közösen lépett színpadra a vasárnapi Nagy Duettben. A Megasztár alatt összejött, és azóta is egy párt alkotó énekesek saját dalaikból adtak elő részleteket. Egyúttal az is kiderült, hogy Tolvai Reni nem a levegőbe beszélt, amikor néhány hónapja eldöntötte: lead pár kilót. Reni 25 kilós (!!!) fogyását még Liptai Claudia is megdicsérte, és megjegyezte: tisztában van azzal, mennyi munka rejlik a lány kirobbanó formája mögött.

Tilla inkább Reni csípőmozgására hívta fel a figyelmet, igaz, ezt nem volt nehéz észrevenni, hiszen a vagány ruháiról ismert Reni ezúttal egy olyan darabot választott, aminek köszönhetően szabadon maradt a hasa, és láthattuk keskeny derekát és csípőjét. Igaz ez korántsem volt olyan merész, mint az az emlékezetes VIVA Comet-szerelés.

Lefogyott és villantott Tolvai Reni - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top