Sztárok

Eljegyezték Katy Perryt? – fotó

John Mayer gyűrűt húzott Katy Perry ujjára Valentin-napon.

Eljegyezték Katy Perry-t? - fotóAz amerikai énekesnő Valentin-napon kapta az ékszert szerelmétől. A People magazin szerint Mayer azután húzta fel kedvese ujjára az ékszert, hogy megvacsoráztak Los Angeles egyik felkapott olasz étteremében. A 28 éves Perry a People magazinnak nem volt hajlandó beszélni arról, hogy eljegyzésről van-e szó, annyit azonban a sajtós megerősített, hogy kapcsolatuk egyre erősebb és stabilabb. Az ékszerész – aki a hétköznapinak nem mondható gyűrűt tervezte – úgy nyilatkozott, hogy John Mayer nagyon szereti azt a lányt, akinek ezt a Valentin-napi ajándékot szánta.

Katy Perryt 2011 decemberében hagyta el férje, az angol színész-komikus, Russell Brand. Két hónappal a szakítás Perry a 2012-es Grammy-gálán nyilvánosan szólt be volt urának Part of Me című dalának szövegében: „Tartsd csak meg a gyémántgyűrűdet, tudod mit, megtarthatsz mindent, csak engem nem!” 

John Mayer pénztárcájának érdekében reméljük, hogy Katy ezt a gyűrűt is visszaadja egy esetleges szakítást követően…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top