Sztárok

Ismét gyászol Zámbó Krisztián

Váratlan tragédia történt az énekes életében. Meghalt barátnőjének édesanyja, akit anyósának tekintett. A régóta betegeskedő asszony halálára egyáltalán nem számítottak, az x-faktoros teljesen kikészült – írja a Blikk.

Összetört Zámbó Krisztián, miután kedvese, Zsuzsi édesanyja szerdán váratlanul elhunyt. A régóta betegeskedő asszonyt az énekes az anyósának tekintette és nagyon szerették egymást. Krisztiánnak – aki hamarosan életrajzi könyvével rukkol elő – ez már a második szörnyű tragédia az életében, 12 évvel ezelőtt ugyanis az édesapja, Zámbó Jimmy hunyt el tragikus hirtelenséggel. A bulvárlap úgy értesült, hogy a fiatal édesanya a hét elején került kórházba, több rajongója is látta az énekest a székesfehérvári Szent György Kórház sürgősségi osztályán. Ám sem a család, sem az ismerősei nem számítottak arra, hogy ilyen váratlanul hal meg a hosszan tartó, súlyos betegséggel küzdő asszony.

Újra gyászol Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top