Sztárok

Rámehet a botrányra Fábry állása

Egy hetilap kiteregette a showman magánéletének állítólagos titkait, ez pedig nemcsak a családi életére, hanem a pályájára is könnyen kihathat.

Kellemetlen helyzetbe került Fábry Sándor; egy hetilap ugyanis kiteregette a köztévéhez igazolt showman magánéletének állítólagos titkait. A lap a műsorvezető állítólagos szeretőjének, Hada Renátának a vallomását közölte. A 36 éves modell, újságírónő azt állítja, hogy 13 évig volt viszonya a showmannel, s minderről bizonyítéka is van. Az állításai rendkívül kínos helyzetbe hozhatják Fábryt családjában és a munkahelyén is, sőt az is elképzelhető, hogy a botrány okozta vihar az 59 éves műsorvezető állásába kerülhet – írja a Bors. Mindeközben a Blikk megszólaltatta a showman élettársát, gyermeke édesanyját párja állítólagos kettős életével kapcsolatban; Zsuzsa asszonyt sokkolták az állítások. „Képtelen vagyok elhinni ezt az egészet! Nem tudtam, de még csak nem is sejtettem semmit” – reagált a bulvárlapnak.

 Rámehet a botrányra Fábry állása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top