Sztárok

Kihallgatják Stohl rabtársait

Raportra hívják a rendőrök a rács mögött ült színész rabtársait. Stohl a könyvében leírtak miatt hamarosan a bíróság kérdéseire felelhet – írja a Blikk.

Már a Baranya megyei rendőrök kérdezik ki Stohl András egykori és a jelenleg is börtönbüntetésüket töltő rabtársait, de a fegyőrök is idézést kaphatnak abban az ügyben, amelyben közel két hónapja rendelte el a nyomozást az ügyészség – értesült a bulvárlap. A színész a börtönnaplójában válogatott rabkínzásokról és különféle visszaélésekről ír. A könyvében – amelyért egy fillért sem kapott – részletesen bemutatja a hatalmukkal visszaélő fegyőrök által megvert vagy megalázott – rács mögött nyugtatóval drogozó – fogvatartottak megpróbáltatásait. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága szerint Stohl könyve valótlanságot tartalmaz, ezért feljelentést tett a színész, a szerző, valamint a könyv kiadója ellen. Mint a Blikk megtudta, a nyomozás már javában zajlik, a Nemzeti Színház színésze pedig továbbra is tartja magát korábbi ígéretéhez, miszerint nem szólal meg az ügyben.

Kihallgatták Stohl rabtársait

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top