Sztárok

Rászállhat az adóhivatal Bódi Gusztira

Ráfizetett az énekes, hogy a Las Vegas-i nyereményével dicsekedett. Az adóhivatal ugyanis felfigyelt erre, s most adóznia kell a tengerentúlon járt zenésznek – írja a Blikk.

Nem sokáig örülhetett annak Bódi Guszti, hogy 1800 dollárt (átszámítva körülbelül 400 ezer forintot) kaszált egy Las Vegas-i nyerőgépen. A nyereményét ugyanis – amelyről a bulvárlapnak is eldicsekedett – itthon be kell vallania, s közel a felét befizetnie az adóhivatalnak. A tengerentúli játéktermekben nyert összeg ugyanis idehaza jövedelemnek számít, ezért a személyi jövedelemadó-bevallásban fel kell tüntetni, és összesen 43 százalék adókötelezettség alá esik. Ráadásul még feketemunka gyanújába is keveredhet a szívinfarktusa óta életmódot váltó énekes (aki nejével, Margóval két hetet töltött Amerikában), amennyiben nem tudja bemutatni az adóhivatalnak a kaszinó igazolását a nyereményéről.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top