Sztárok

Százezreket ér Bereczki fotója

Az énekes-színész az ország legismertebb fiatal előadója. Egy reklámfilmben ugyan csak kartonfiguraként tűnik fel, de még így is jelentős összeg ütötte a markát – írja a Bors.

Bereczki Zoltánnak jól kamatozik a népszerűsége. Egy reklámfilm-válogatás során kiderült, ő hazánk legismertebb fiatal előadója. Egy látszerészcég több százezret fizetett neki annak ellenére, hogy ő maga fel sem tűnik a vállalkozást népszerűsítő kisfilmben, csupán az életnagyságú fotója „játssza a főszerepet”. A bulvárlap úgy értesült, hogy egy külföldi rendező nevéhez fűződik a kisfilm elkészítése, ő pedig úgy választotta ki a válófélben lévő Bereczkit, hogy meghallgatta a dalait, megnézte, mely magyar előadó nevére adja ki az internetes kereső a legtöbb találatot, kiről hány kép van a neten, s kinek hány követője van a Facebookon. Bereczkiről – aki A Nagy Duett zenei tartalmáért felelős – pedig több ezer találatot adott ki. A Bors úgy tudja, Király Viktor és Caramel is esélyes volt a reklámszerepre, amíg azt nem mérték össze, hogy ki adott el több lemezt, ugyanis a színész és neje, Szinetár Dóra – aki jelenleg közös házukat árulja – minden lemezeladási rekordot megdöntött. Bereczki ugyan sokkal nagyobb gázsit kapott volna, ha élőben is szerepel a reklámfilmben, ám mivel csak a fotója tűnik fel, így csak több száz ezerre rúgott az összeg a „szereplésért”.

Százezreket ér Bereczki fotója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top