Sztárok

Eddig soha nem látott videó Ördög Nóráról

Néhány napja nagy port kavartak azok a képek, melyek az AVON parfümreklámjához készültek Ördög Nóráról. Most egy videón megnézhetitek, igazuk van-e a névtelen vádaskodóknak.

További képek Nóráról!
További képek Nóráról!

Nem gondolta volna Nóra, hogy ezzel a fotósorozattal ilyen vihart kavar. „Kismamaként pózolni egy kanapén, botrány!” – kiáltották rá a névtelen kommentelők. Nóra barátnője, Törköly Erika egy napilap hasábjain reagált a műsorvezetőt ért vádakra. „Nóri egyértelműen ahhoz a táborhoz tartozik, amely úgy véli, hogy aki gyermeket vár, az nem szűnik meg automatikusan nő lenni, mindössze egy pluszszerepre, az anyaságra készül. Ettől még ízig-vérig nő marad, akiből adott esetben árad a szexualitás is. Aki állapotos, igenis lehet szexi” – nyilatkozta Nóra barátnője. Ráadásul később kiderült, Nóra még nem volt várandós a fotózás idején!

Így vagy úgy, egy biztos: Nóra igazán élvezte a forgatást, amit egy most kikerült videó is bizonyít. „Megpróbálták belőlem kihozni a dögös nőt, ami nem esett nehezemre, pedig női fotós dolgozott velem – mondja a műsorvezető a reklámkészítésről. – Láttam, hogy más országok hosszú hajú modelljei hogyan pózolnak abban a szerelésben, amiben én is, lobogott a hajuk a szélgéptől, én azonban bebizonyítottam, hogy rövid hajjal is lehet szexi és érzéki egy nő. Ezt két éve próbálom bizonyítani, amióta levágattam a hajamat.”

Nóra elismerte, hogy a fotózás nem volt kényelmes, sőt. „Minden izom dolgozik ilyenkor, hogy a derék, cici, comb jól álljon a képen, emellett csábító arcot kellett vágni, közben belül éreznem kellett, hogy szexis és vonzó vagyok, és ennek csillognia kellett a szememben is.”

Mindehhez jól jött Nóri magabiztossága is, mert ahogyan mondta, ha az ember tisztában van az előnyös külső és belső tulajdonságaival, akkor arra koncentrál, ez pedig meglátszik rajta és a viselkedésén.

További képek Nóráról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top