Sztárok

Áll a bál! – Bikinis fotó a kismama Katalin hercegnéről

Megint megsértették a cambridge-i hercegné magánszféráját. Újra bikinis képek készültek róla, melyet egy ma megjelenő olasz magazin le is közölt. A képeken egyértelműen látszik a hercegné gömbölyödő hasa.

Hónapra pontosan 31 évvel ezelőtt Károly herceg és felesége, Diana hercegné ugyanazon a paradicsomi karib-tengeri szigeten, Mustique-n vakációztak, mint most Vilmos és Katalin. Diana várandós volt Vilmossal, a fotósok pedig sok-sok képet készítettek a szerelmes házaspárról a strandon. Diana bikiniben volt, és látszott rajta áldott állapota.

Mintha csak a történelem ismételné magát: a napokban lefényképezték a szigeten nyaraló, babát váró Katalint bikiniben. A képeket az az olasz magazin közölt le, mely a nyáron egy francia villa teraszán félmeztelenül napozó hercegnéről először lehozta a lesifotókat.

Vilmos herceg udvartartása órákkal a lap megjelenése előtt bejelentette, hogy tud a képekről, és megint jogi eljárást indít a lap ellen. Hozzátették, hogy a herceg és a hercegné mélyen sértve érzik magukat, hogy a nyaralásuk alatt ilyen gyalázatos módon megsértették a privátszférájukat.

Áll a bál! – Bikinis fotó a kismama Katalin hercegnéről

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top