Sztárok

Kiakadt Patakytól Görög Zita

Veszekedésbe fulladt a Nagy Duett próbáján Görög Zita és Pataky Attila gyakorlása, a modellt ugyanis teljesen kiborította a rocker.

Kiakadt Patakytól Görög ZitaPataky Attila kétszer is rontott a Nagy Duett utolsó próbáján, a feszültség kézzelfogható volt közte és partnere, Görög Zita között, derül ki a Blikkből. A rocker ráadásul túl nagy hévvel rántotta magához Zitát, akinek ettől kék-zöld lett a combja. Görög Zita, akit rémálmok gyötörnek a műsor miatt, elmondta, nagyon feszített a tempó, igyekszik maximumot nyújtani, és megérti, hogy Patakynak nagy már a rutinja, de néha túl heves, túl erős, most pedig többször is hibázott a próba alatt.

Pataky úgy érzi, ő sem olyan magabiztos most, mint szokott, hiszen számára is idegen a műfaj, amiben fellépnek, az pedig, hogy Zitát is segítse, csak még inkább súlyként nyomja a vállát. „Ki mondta, hogy hibátlan vagyok? – kommentálta az eseményeket, bár először viccel próbálta elütni a témát. – Na jó, valamit tisztázzunk! Azért ez mégiscsak egy show lenne, és nem egy apácazárda. A cél érdekében a benyúlási együtthatómon állítottam egyet” – próbálta oldani Pataky a feszültséget, majd elnézést kért partnerétől, akinek láthatóan nem tett jót az utolsó próbán kialakult vita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top