Sztárok

Őrülten fogyóznak A Nagy Duett sztárjai

A vasárnap induló zenei show 7 énekese összesen 67 kilót veszített a súlyából. Cseke Katinka élen jár a pluszkilók leadásában, ám a többiek is nagyon elszántak – írja a Blikk.

Több mint 60 kilótól szabadultak meg A Nagy Duett sztárjai. A párosok mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legjobb formájukat mutassák a vasárnap kezdődő produkcióban. A legtöbb súlyfeleslegtől Cseke Katinka szabadult meg: ő jelenleg –16 kilónál tart. A Jóban Rosszban sorozat 41 éves színésznője ugyan már júliusban elkezdte a fogyókúrát, ám mióta megtudta, hogy szerepel a műsorban, még jobban rákapcsolt. Ami Király Lindát illeti, ő eddig 14 kilót adott le, míg duettpartnere, Szabó Győző 13 kilót veszített a súlyából. Erdélyi Mónika – aki egyre jobban összecsiszolódik duettpartnerével, Gáspár Lacival – ugyancsak szeretne jobban mutatni a színpadon, ezért még inkább ügyel arra, mit és mennyit eszik, így mostanáig 8 kilótól szabadult meg. Papp Gergő és a stylist, Lakatos Márk eddig 5-5 kilót adott le, Szulák Andrea pedig 6 kilóval lett könnyebb, mint a próbák kezdetén.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top