Sztárok

Súlyosan lesérült A Nagy Duett sztárja – veszélyben a show

Spárgázni akart, ám egy rossz mozdulattól jobb combjában izomszakadást szenvedett Kovács Lázár. A tévés szakács sérülése miatt veszélybe kerülhet a vasárnapi show – írja a Bors.

Kovács Lázár Détár Enikő oldalán lép színpadra a hamarosan induló A Nagy Duett című műsorban. Az ismert szakácsról kevesen tudják, hogy egész jól énekel, sőt táncolni is tud. Lázár kedden egy fotózáson vett részt, ahol be akarta mutatni tánctudását, ezért rövid bemelegítés után spárgába vágta magát. A tévés szakács azonban súlyosan megsérült, nem tudott felállni. Mint a baleset után elmondta, az volt a baj, hogy nem melegített be rendesen, s nagyon meghúzta a belső combját. A nap folyamán egy orvosi vizsgálat után azonban kiderült, hogy Lázár – aki már egy tavalyi forgatáson maradandó sérülést szerzett – részleges izomszakadást szenvedett a jobb combjában, a felépülés pedig hosszadalmas. Így kérdéses a hétvégi szereplése, hiszen a vasárnapi show-ban nemcsak az ének-, hanem a tánctudásáról is számot kell adnia.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top