Sztárok

Hűtlenség, gázolás, titkos szerelem – így élnek a Szulejmán sztárjai

A nálunk is nagy sikerrel futó török történelmi televíziós sorozat, a Szulejmán epizódjaiból semmi sem hiányzik, ami a többi hasonló szériában előfordul. Cselszövés, becsvágy és szerelem színesíti nemcsak a karakterek, hanem a főszereplők magánéletét is. Az egyik színésznőt saját férje ütötte el kocsijával, míg a Szulejmánt alakító színész a felesége helyett inkább más nőkhöz jár haza éjszaka.

Halit Ergenç – I. Szulejmán

Válságban a házassága

A török birodalom fiatal uralkodóját játszó főszereplője 42 éve született Isztambulban, egy színész fiaként. Hol számítógépes üzlettel, hol háttérénekléssel, tánccal, hol pedig operaénekesi karrierrel kacérkodott, míg végül a színpadon kötött ki. Halit Ergenç egy színésztársát, a 29 éves Bergüzar Korelt vette feleségül, aki nem más, mint a Seherezádé című sorozat főszereplője. Házasságuk alig három éve tart, de könnyen lehet, hogy a Szulejmánhoz hasonlóan szenvedélyes Halit miatt már vége is. A színésztől ugyanis – közös kisfiukkal együtt – nemrég elköltözött felesége, miután néhány paparazzifotónak köszönhetően kiderült, hogy férjnek egy 35 éves énekesnővel, Gülsen Bayraktarral van viszonya.

Hűtlenség, gázolás, titkos szerelem - így élnek a Szulejmán sztárjai

Nebahat Çehre – Ayşe Hafsa (I. Szulejmán édesanyja)

Férje elütötte az autójával

Ki hinné, hogy a szultán édesanyját alakító színésznő már 68 éves? A grúz származású Nebahat élete igen kalandos. Ügyvéd apjával szívroham végzett, anyjával és családjával ezután költöztek Isztambulba. Saját gyerekkorát így írta le egy interjúban: „Iszonyatosan zavaros életem volt. Apám halála után anyám még háromszor ment férjhez. Én pedig egy gátlásokkal teli fiatal nő lettem.” Hogy változzon a személyisége, édesanyja rábeszélte, hogy induljon egy szépségversenyen, amit meg is nyert. Ezután rengeteg munkát kapott, színészkedett, modellkedett. Első férjével, Yılmaz Güney színész-rendezővel óriási szerelemben éltek. A szenvedélyes házasság mégis válással végződött, miután férje egy vita után autóval elütötte Nebahatot. Ám egy interjúban a színésznő úgy nyilatkozott: soha nem szűnt meg szeretni azóta elhunyt volt férjét.

Hűtlenség, gázolás, titkos szerelem - így élnek a Szulejmán sztárjai

Asiye Nur Fettahoğlu – Mahidevran, I. Szulejmán felesége

Bemondóként kezdte

Egyike a stábtagok közt szereplő német–török színészeknek. A most 32 éves színésznő Duisburgban született, az iskoláit Törökországban végezte, ahol divattervezést tanult. Miután férjhez ment, tévébemondó lett, majd később színésznői feladatokkal is megtalálták. Azóta elvált, de sem a szerepek, sem a szerelem nem kerüli el! A színésznőt 2012-ben egy török szívtipróval, Necati Şaşmaz színésszel boronálták össze a bulvárlapok.

Hűtlenség, gázolás, titkos szerelem - így élnek a Szulejmán sztárjai

Meryem Uzerli – Hürrem, Alexandra

Töri a törököt

A szultán ágyasát – és későbbi feleségét – játszó színésznő anyanyelve német, és Németországban is született. A 29 éves Meryemnek az édesapja török származású, édesanyja pedig egy német színésznő. Karrierjét Hamburgban kezdte, csak nagyobb korában igyekezett megtanulni törökül, ami most sem megy még annyira flottul, igaz Meryemnek az ukrán szultánfeleség szerepe miatt a kisebb nyelvi bakik még jól is jöttek a forgatáson. A Mary becenévre hallgató sztár jelenleg szerelmével, Can Ateşsel Isztambulban él.

Hűtlenség, gázolás, titkos szerelem - így élnek a Szulejmán sztárjai

Selma Ergeç – Hatice, I. Szulejmán húga

Titokban szerelmes a kollégájába

Az ugyancsak németországi születésű, de török származású színésznő eleinte doktori diplomát akart szerezni, majd orvosi tanulmányait egy törökországi úttal szakította meg. Itt végül a modellpálya felé fordult, előbb reklámokban, újságokban szerepelt, majd jöttek a filmes lehetőségek is. A 34 éves, 178 centi magas, németül, angolul, törökül, franciául és olaszul folyékonyan beszélő színésznő a török lapok szerint a Szulejmán sorozat Ibrahimát alakító színésszel alkot egy párt, de a forgatáson kívül nem vállalják fel kapcsolatukat.

Hűtlenség, gázolás, titkos szerelem - így élnek a Szulejmán sztárjai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top