nlc.hu
Sztárok
Harry herceg édesanyja nyomdokaiba lép

Harry herceg édesanyja nyomdokaiba lép

Az afganisztáni kiküldetésről hazatért Harry herceg ismét édesanyja nyomdokaiba lép és önkéntes akcióba kezd.

Harry herceg saját, Sentebale nevű alapítványa nevében látogat el Dél-Afrikába, ahol éhező gyerekeken próbál segíteni. Az angol herceg utoljára 2010-ben látogatott el a dél-afrikai térségbe, Lesothóba, és csakúgy, mint édesanyja, ő is rengeteg odaadással és szeretettel segített a gyermekeknek. Akkor testvére, Vilmos herceg is vele tartott, hogy megismerje a szervezet működését. Most, Afganisztánból hazatérve, Harry újra segíteni szeretne, ám ezúttal egyedül indul útnak. „Minden alkalommal, amikor gyerekekkel találkozom, pozitív erővel és élményekkel töltődöm fel” – nyilatkozott a herceg a Hello magazinnak.

Harry herceget sokszor hasonlítják édesanyjához. Mindkettejük életét nagyítóval figyelte a média. Egy-egy kegyetlen címlap vagy szaftos botrány után Harry pont úgy tesz, ahogyan korábban az édesanyja: olyan messzire utazik Angliától, amennyire csak lehet, és jótékonysági utazásokból és az emberek megsegítéséből merít erőt. Harry herceget egyébként teljesen más néven szólítják Dél-Afrikában. „Mi nem úgy nevezzük őt, hogy Harry. Itt mindenki úgy ismeri, hogy Mohale, ami azt jelenti, hogy bátor, harcias ember” – mesélte a szervezet ottani képviselője.

Harry herceg édesanyja nyomdokaiba lép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top