Sztárok

Béranyától akart gyereket Berki Krisztián

Az aranyifjúnak elege lett a könnyen kapható nőkből, akik csak skalpnak tekintették őt. Most viszont úgy érzi, modell barátnője mellett immár révbe ért – írja a Bors.

Meglehetősen rossz véleménye van a nőkről Berki Krisztiánnak. A magyar playboy annyira népszerű a hölgyek körében, hogy még csak udvarolnia sem kell, őt azonban már nem érdeklik a könnyű kalandok. Feleségre sem vágyik, utódra viszont igen, akit talán béranya hord majd ki. A volt Fradi-vezér – aki 9 hónapja van együtt modell kedvesével, Pamelával – minderről Hada Renáta hamarosan megjelenő, Legényvásár című könyvében beszél. Állítja, a mostani kapcsolata előtt többszörösen kiégett férfi volt, akinek a fejében komolyan megfordult az, hogy béranya szüljön neki gyereket. „Jelenleg nincs ilyenről szó, egyre jobban mélyülő párkapcsolatban élek egy »civil« lánnyal” – jelentette ki a bulvárlapnak a fitneszmodellnek állt Berki, hozzátéve: kiegyensúlyozott és boldog a párkapcsolata, ellentétben a korábbiakkal, amelyek inkább testi vonzalmakon alapultak. Ennek ellenére jelenlegi kedvesével sem beszél még házasságról és gyermekvállalásról.

Béranyától akart gyereket Berki Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top