Sztárok

Nicole Kidman: “Így torzították el az arcomat” – fotó

Nicole Kidman végre elismerte egy interjúban, hogy túl sok botoxkezelést kapott, és szerencsétlenségére valóban élettelen lett az arca.

Kidman azért beszélt a botoxkezeléseiről, mert elege van abból, hogy rendre ezt írják a vicces szerkesztők a fotója alá: „Segítség, nem tudom mozgatni az arcomat!”
Az ausztrál színésznő úgy fogalmazott, hogy a botox egy szerencsétlen lépés volt az életében,  de mindenkit megnyugtat, már tudja mozgatni az arcizmait. „A pletykákkal ellentétben nem operálták át a teljes arcomat, de valóban kaptam botoxinjekciókat, a legnagyobb szerencsétlenségemre. De már minden rendben” – nyilatkozta Kidman az olasz La Repubblica magazinnak.

Hogy mégis miért néz ki ilyen jól 45 éves létére Nicole? Saját bevallása szerint nem a szikéktől. „Mindig használok fényvédőkrémet, odafigyelek arra, mit eszem és hogyan élek. És ezt büszkén vállalom.” Nos ha valóban ennyi lenne a titok, akkor rengeteg Nicole Kidman-„klón” rohangálna az utcán. De ha ő mondja, biztosan így van…

2010-ben
2010-ben
Idén
Idén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top