Sztárok

Kiütötte magát Gáspár Laci

Az énekes nem ment el a Nagy Duett első próbájára, mert házigazdaként hajnalig poharazgatott. Erdélyi Mónika hiába várta a duettpartnerét, s először nem is akart próbálni Gáspár Laci nélkül – írja a Blikk.

Kidőlt a Hal a tortán legfrissebb évadjának forgatása után Gáspár Laci, és másnap nem tudott elmenni a SuperTV2-n induló A Nagy Duett első próbájára! A tivornyázás miatt cserbenhagyta énekpartnerét, Erdélyi Mónikát, aki kétségbeesve kereste. Mint a bulvárlap az egyik stábtagtól megtudta, a 33 éves énekes volt a házigazda a Hal a tortán című műsorban, s nemcsak a készülődés miatt fáradt ki, hanem a poharazgatás miatt is, mivel az azóta apává lett L. L. Junior is a vendégek között volt. Így aztán egyben tejfakasztó bulit is tartottak, s meglehetősen jó hangulatban telt a forgatás. Mónika és az énektanár, Csík Sándor az egykori megasztáros nélkül volt kénytelen elkezdeni az első énekpróbát. A műsorvezető először nem is akart próbálni Laci nélkül, annyira kétségbeesett a közelgő produkciótól, ám végül az énektanárnak sikerült megnyugtatnia, s maradt. Ám rányomta a bélyegét az első próbára Laci hiánya, aki később bevallotta: annyira fáradt volt a forgatás miatt, hogy reggel egyszerűen nem bírt felkelni.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top