Sztárok

Egymásra talált Gesztesi és Csézy

Minden idejét együtt tölti a Nagy Duett sztárpárja. Gesztesi és Csézy a próbákon kívül is egymás társaságát keresik. A színész nem titkolja, odavan az énekesnőért, s úgy gondolja, nagyon is illenek egymáshoz – írja a Blikk.

Feltűnően sok időt tölt együtt Gesztesi Károly és Csézy. A Nagy Duett sztárpárja nemcsak a kötelező közös próbák során találkozgat, hanem olyan programokat is szervez, amelyek igencsak túlmutatnak a munkakapcsolaton. A bulvárlap értesülései szerint a 49 éves színész és a 33 éves énekesnő – aki 2011-ben vesztette el egykori párját – szinte sülve-főve együtt vannak, még partikra is kettesben járnak. Mint Gesztesi bevallotta, csak azért mondott igent a TV2-nek a zenés produkcióra, mert tudta, hogy Csézy lesz a duettpartnere. „Azt gondolom, nagyon is illünk egymáshoz. (…) Megvan köztük az egymás iránti tisztelet, a többi pedig majd kialakul” – jegyezte meg a színész.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top