Sztárok

Jennifer Lopez szexis filmben domborít

Jennifer Lopez a limonádé vígjátékok után egy akciófilmben tér vissza. Nem kisebb profit választott társának, mint Jason Stathamet, aki legutóbb még Bruce Willis, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger oldalán zsoldososkodott.

Jennifer Lopez szexis filmben domborítJ.Lo és az akciósztár Statham elmondásuk szerint összebarátkoztak a forgatás alatt, a díva még a koncertjére is elhívta a színészt. A film egyik jelenetében Lopeznek a férfi szeme láttára kell levetkőznie, hogy bizonyítsa, nincs rajta lehallgatókészülék, a következő pillanatban pedig már egy zuhany alatti erotikus jelenetnek lehetnek szemtanúi a mozinézők. Egy interjún így beszélt erről Statham: „Mindenki elhiheti, hogy a forgatás minden pillanatára emlékezni fogok, amit Jenniferrel töltöttem. Mégiscsak a világ egyik legszexibb csaját csókolhattam olyan helyen is, amiről más csak álmodozik.”

A Parker (hazai bemutató: február 28.) című film egyszerre akció, krimi és thriller, ami magas fokon adagolja az adrenalint.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top