Sztárok

Gyermeket vár a magyar szépségkirálynő

A 2008-as Miss Universe Hungary, vagyis Dammak Jázmin májusra várja első babáját. A 28 éves szépségnek és vízilabdázó párjának, Hosnyánszky Norbertnek ez lesz az első közös kisbabájuk.

Gyermeket vár a magyar szépségkirálynőAmikor a Blikk a születendő baba neméről kérdezte őket, egyelőre még mindketten csak titokzatosan mosolyogtak, azt mondják a boldog jövendő szülők, hogy nem akarják elárulni. „Mindketten egyetértettünk abban, hogy szeretnénk egy kisbabát. Bár azt bevallom őszintén, magunk sem gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan megadatik nekünk, de persze rettentően örülünk neki. Kellemes meglepetés volt Norbi és az én számomra is” – mondta Dammak Jázmin.

Norbi és Jázmin egyelőre nem házasok, és azt mondják most nem is a papír a legfontosabb, hanem a májusban érkező pici. „Persze egyszer szeretnénk összeházasodni, de az biztos, hogy a kicsi érkezése előtt erre már nem kerül sor” – mondta Dammak Jázmin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top