nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Így változott át az elmúlt 8 évben Marenec Fruzsina

Marenec Fruzsina, a Barátok közt Emmája sorozatbeli édesapja, András temetésére visszatért a Mátyás király térre. Cikkünkből nemcsak az derül ki, hogyan változott meg a külseje 8 év alatt, hanem azt is eláruljuk, hogy a jövőben feltűnik-e még a Rózsa kávéházban.
Török Réka
f Ajánlom


5 Fotó megtekintése

Marenec Fruzsina

Fruzsi 2004 végén tűnt fel először a Barátok köztben mint Harmathy Emma, Berényi András lánya. Gyerekkori álma teljesült, hiszen már hatéves kora óta színésznő szeretett volna lenni. 2005-ben még sportcipős cuki kislányként ismerhettük meg az akkor 15 éves gyerekszereplőt. A Barátok közt népszerűsége miatt azonnal berobbant a köztudatba. Valódi személyiségéhez tökéletesen passzolt sorozatbeli karaktere, hiszen a sorozatban is egy 15 éves, kedves kislányként tűnt fel.
Még több +
2006-ban a Viva Comet-gálán már egy sokkal vagányabb és nőiesebb lányt láttunk. Magassarkúban és kalapban jelent meg, ugyanakkor megmaradt kislányos bája és mosolya. Az akkor 16 éves feltörekvő színésznő a sikerek ellenére is sokszor egyedül érezte magát. Akkoriban így nyilatkozott: „Amikor bekerültem a sorozatba, fenekestől felfordult az életem. Rengeteg barátot szereztem, az otthoniakkal viszont már szinte nem is találkozom. Sokuk teljesen elfordult tőlem, amikor ismertebb lett az arcom.”
Még több +
Végül 5 év után, 20 évesen lépett ki a sorozatból, 2010-ben. Azonban a Barátok közt után sem ért véget RTL-es karrierje, hiszen ő lett a Reggeli betelefonálós műsor házigazdája két évig, majd amikor a Reggeliből elbúcsúzott, 2012-ben a Marslakók című műsorban próbálta meg elcsábítani Havas Henrik karakterét.
Még több +
Majdem egy évvel ezelőtt a SportKlubhoz került, ahol a MezTelenül c. bulvármagazinban máig is szerkesztőriporterként, és a Warm up! Napi sportajánló című műsorban pedig műsorvezetőként dolgozik. Évről-évre nőiesebb lett, viszont nem volt megelégedve külsejével, mivel elmondása szerint önértékelési problémákkal küzdött, aminek leküzdéséhez az is hozzájárult, hogy megműttette a melleit.
Még több +
A Barátok közt Emmája az elmúlt 8 évben teljesen átalakult. Visszafogott kislányból vált szexi nővé. Haja sokkal világosabb színű lett, és a képeken sem fél hangsúlyozni ma már dús kebleit. És hogy a pár rész erejéig visszatért Emmát meddig láthatjuk újra a képernyőn, azt is eláruljuk: „A Fruzsi által megformált Emma karaktere sorozatbeli édesapja temetése okán tért vissza a Mátyás király térre, de csak rövid ideig marad. Ilyen már volt, hogy Emma valamilyen esemény kapcsán újra megjelent, és a jövőben bármikor ismét feltűnhet a sorozatban” – tudtuk meg a Barátok közt munkatársától.
Még több +

Megosztás Facebookon