Sztárok

Megcsalta csinos feleségét a Szulejmán sorozat főszereplője

Ahogyan Szulejmán szultán is számos szeretőt és feleségét fogyasztott el élete során, úgy a történelmi alak megformálója, a 42 éves Halit Ergenç is imádja meghódítania a nőket. Ez azonban házasságába kerülhet!

Megcsalta csinos feleségét a Szulejmán sorozat főszereplőjeAz RTL Klubon szerda esténként vetített Szulejmán sorozat főszereplője, Halit Ergenç bajba került, miután egy török lap kiderítette, hogy viszonya van.

Halit Ergenç a Seherezádé című sorozat főszereplőjét, a 29 éves Bergüzart Korelt vette feleségül 2009-ben. Ám a török lapok szerint a 42 éves Halit több színésznővel flörtölgetett a Szulejmán forgatása alatt, és leleplező képek szerint egy 35 éves énekesnővel, Gülsen Bayraktarral van viszonya.

A Hürriyet nevű török lapnak a feleség egyik barátja arról számolt be, hogy az asszony már akkor tudta, hogy baj lesz, amikor férje elvállalta a Szulejmán főszerepét. „Úgy érezte, ez semmi jót nem hoz az életükbe, mintha előre tudta volna Halit hűtlenségét” – mondta a névtelen forrás. A lap képeket is közölt, melyeken a színész az említett énekesnővel flörtöl egy VIP-partin. Miközben Halit visszautasította a vádakat, és magából kikelve küldte el a sajtót a fenébe, újabb pikáns képek kerültek nyilvánosságra. Ezeken a Szulejmán sztárja kéz a kézben sétál az énekesnővel, miközben a sorozat forgatásán kellett volna lennie, és otthon is azt mondta nejének, hogy dolgozni megy.

A lap úgy tudja, hogy a büszkeségében megsértett asszony, Bergüzar, ezután közös gyermekükkel együtt elköltözött az édesanyjához.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top