Sztárok

Szabó Zsófi: –10 kiló

Szabó Zsófi súlyába belekötött már Sebestyén Balázs, Hajdú Péter, és olykor a sorozat nézői is. Zsófi mégsem miattuk, hanem saját magáért szeretne leadni 10 kilót.

Szabó Zsófi: -10 kiló„Szeretnék fittebb és egészségesebb lenni, ezért adtam magamnak pár hónapot, hogy elérjem a tökéletes alakot” – nyilatkozta a Borsnak Zsófi. A Jóban Rosszban szereplője ráadásul az interneten minden napjáról beszámol, így bárki nyomon követheti átalakulását.

„Tíz kilótól szeretnék megszabadulni, még van 14 hetem hátra, sikerülni fog. A versenyzők is ennyi idő alatt szálkásítják magukat. Nem tartom magam kövérnek, de tény, hogy az utóbbi időben az ünnepek alatt felszedtem pár kilót… Folytatom az edzéseket és az egészséges életmód népszerűsítését! Nem azért izzadok órákat, mert megbolondultam, elhagytak, vagy menekülnék valami elől. Azért edzek, mert egészséges akarok lenni, és fantasztikusan akarok kinézni!” – írta Zsófi a közösségi oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top