Sztárok

Vibrál a levegő Pál Dénes és Szinetár Dóra között?

A színész-énekesnővel ad elő duettet Pál Dénes ma este a Voice döntőjében. Úgy tudjuk, Szinetár Dóra és a kék szemű fiú egy szerelmes dallal készül.

Vibrál a levegő Pál Dénes és Szinetár Dóra között?A Voice négy döntőse elismert énekesnőkkel is duettezik majd a fináléban. Weisz Viktor folyamatosan szóval tartja Szulák Andreát, aki a korábbi adásokban mindig szavazott Somló versenyzőjére. Nádor Dávid Bangó Margittal lép majd színpadra, aki bombapartnerként tekint a 28 éves énekesre. Nem csak ők hangolódtak egymásra az első pillanattól kezdve. Pál Dénes és Szinetár Dóra szerelmes dallal készülnek. A tökéletes összhang mellett a próbák alatt a levegő is vibrált köztük a színpadon.

„Dénesnek olyan hangszíne van, amit ha meghall az ember, egyszerűen ellágyul” – mondta Dóra a próbák után. A színésznő persze kitért Dénes szemeire is. „Ez nem csak genetika és külső… Dénesnek remek a humora, és nagyszerű gondolatai vannak, ez az, ami tükröződik a szemén!” – folytatta Szinetár Dóri.

A pénteki döntőben a legendás LGT is színpadra lép. Somló és zenésztársai a Voice döntőseivel készülnek egy hatalmas meglepetés produkcióra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top