Sztárok

Ezért nem nyer Pál Dénes – versenytársai szerint

Hiába lenne nyugalomra szüksége Pál Dénesnek a ma esti döntő előtt, talán a legnehezebbel kell szembesülnie: versenytársai beszólásaival – írja a Bors.

Hiába nyerte meg Pál Dénes a Bors internetes szavazását, riválisai szerint ma este nem lesz elég a két szeme ahhoz, hogy nyerni tudjon. Gájer, Nádor és Weisz szerint korábban is estek már ki népszerű énekesek, és ez így is van, elég csak Nikára vagy Fatimára gondolnunk. „Annak idején Henderson Dávid is nagy esélyesnek tűnt, aztán már nincs is itt. Nem lennék meglepődve, ha Dénes nyerne, de úgy érzem, még én is beleszólhatok a versenybe. Az én rajongótáborom inkább szavaz, mint a neten kattintgat. Dénes szeme körül szerintem valóban nagyobb a hajcihő, mint a torka körül, és ez neki sem jó” – nyilatkozta Weisz Viktor a Borsnak. „Itt van például Fatima, akinek a népszerűségéhez semmi kétség nem fért, mégsem az döntött. Tudjuk, hogy Dénesnek sok kattintása van a neten, de nem hinném, hogy ez a lényeg” – mondta Gájer Bálint. Pál Dénes azonban jól veszi egyelőre az akadályokat, az estére koncentrál, s igyekszik a maximumot nyújtani.

Pál Dénest lelki terror alatt tartják

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top