Sztárok

Bánfalvy Ágit 23 éves tanítványára cserélte férje

Az Abigél rendezője, Horváth Csaba, Bánfalvy Ágnes 17 évvel fiatalabb férje, összejött egy 23 éves színészlánnyal. Az eset pikantériája, hogy a lány Bánfalvy tanítványa volt - írja a Blikk.

Tragikus szerelmi háromszög zajlik hónapok óta az Abigél színpadi változatában. A darab Bánfalvy Ágnes és férje nevéhez köthető, a rendező-színésznő páros közösen álmodta meg a darabot. A próbák alatt azonban a férj szerelmes lett a 23 éves Csöngedi Nikibe, aki Bánfalvy tanítványa volt a színiakadémián, sőt maga a színésznő protezsálta be erre a szerepre. „A bájos fiatal lány megbabonázta Ági férjét. Már a próbákon látszott, hogy egy olyan kapcsolat bontakozik ki, amely megmérgezheti a házaspár viszonyát. Így is lett, s később már veszekedések tarkították a nyarat. Az eredeti szereplőgárdából egyre többen kikoptak, Ági és Csaba korábbi legendás szerelme pedig véget ért” – mesélte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő kollégájuk. A férj közben Bánfalvyt a darabból is kitette, a hírek szerint Nyertes Zsuzsa ugrik majd be a helyére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top