Sztárok

A Csillag születik sztárja elverte gerincműtétje árát

Veres Robi, azaz MC DC most vallotta be: az elmúlt négy évben megrészegült a sikertől, és a megkeresett pénzt nőkre és technikai kütyükre költötte.

Számolatlanul költötte nőkre a pénzt MC DC, aki azonban számolt: azt mondja, 35 nőt csalt az ágyába, akikre egy halom pénzt is elköltött. Pedig a 2009-es Csillag születikben elmondta, hogy 5 millió forintot szeretne összeszedni gerincműtétjére. Ezt persze meg is kereste, de már nincs belőle egy fillér sem. „Nagyon sokat kerestem, de el is szórtam a pénzt. Az, hogy szegény családból jöttem, felülírta a terveimet. A hirtelen jött gazdagság elvette az eszem, minden bevételemet technikai kütyükre költöttem, bulikra meg nőkre. De semmit nem bántam meg. Harmincötig számoltam azokat a lányokat, akiket ágyba csaltam, rengeteget költöztem miattuk, az is sok pénzemet elvitte. De senki nem panaszkodott, tény, nem a lábamban van az erőm” – nyilatkozta Robi a Borsnak, majd hozzátette: új életet kezd, és reméli, hamarosan talpra áll.

 

A Csillag születik sztárja elverte gerincműtétje árát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top