Sztárok

Vége! Keresztes kiszáll az X-Faktorból?

Háromszor fél évet áldozott fel, többet már nem akar Keresztes Ildikó, aki tudja: Malek Miklós távoztával nem lesz ugyanolyan a csapat.

Miután Malek Miklós bejelentette, hogy távozik az X-Faktorból, Keresztes Ildikó is elbizonytalanodott. Nemcsak azért, mert tudja, hogy Malek nélkül már nem lesz olyan a régi csapat, saját karrierjét is félti. „Az X-Faktor maga az őrület, bevallom, és három, szép emlékekkel és élményekkel teli szériának lehettem a tagja. Ilyenkor, év elején, ha megkérdezik, hogy elvállalom-e a következő szériát is, akkor mindig azt szoktam mondani, hogy én még ezen nem tudok gondolkozni” – mondta a Blikknek Keresztes. Közben a csatorna is hallgatásba burkolózott, és azt ígérik, később adnak tájékoztatást. Az énekesnő pedig addig az Eurovíziós Dalversenyre készül, és talán nyaralni is eljut végre. „Szerettem volna kicsit elbújni a világ elől. Azt terveztem, hogy januárban nem dolgozom, elutazom külföldre, ám nem így lett” – jelezte Ildikó, hogy a pihenésre még nem is jutott ideje.

 

Vége! Keresztes kiszáll az X-Faktorból?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top