Sztárok

“Bocsánat” – Harry herceg videóban üzent családjának

Öt hónap telt el Harry herceg Las Vegas-i meztelen, részeges partija óta, és Károly herceg kisebbik fia most kommentálja először a történteket. Egy dokumentumfilmben elmondja: tudja, hogy csalódást okozott a családjának...

Harry herceg Harry herceg jelenleg is Afganisztánban teljesít katonai szolgálatot, itt adott interjút egy brit tévéstábnak, akiknek először nyilatkozott a majd félévvel ezelőtti meztelen Las Vegas-i partiról is. „Tudom, hogy a csalódást okoztam családomnak és magának, valamint cserbenhagytam családomat és a népemet is” – nyilatkozta II. Erzsébet unokája, majd így folytatta: „Az azért érthető, hogy adott nap végén nekem is szükségem van magánszférára ugyanúgy, mint bárki másnak. Szerintem ez egy klasszikus példája annak, hogy túl sok időt töltöttem a hadseregben, és nem foglalkoztam eleget a hercegi kötelezettségeimmel… Olyan, mintha három Harry létezne. Az egyik, aki a hadseregben szolgál, a másik egy fiatal férfi és társasági életet él, a harmadik pedig a herceg, akinek családja van” – elemezte önmagát a herceg.
A videóból az is kiderült, hogy Harry herceg egy bevetés során valóban megölt egy tálib lázadót. A hírt maga a herceg erősítette meg, úgy nyilatkozott: muszáj volt cselekednie, mert veszélyben voltak bajtársai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top