Sztárok

Újra együtt Gesztesi és Liptai

Liptai Claudia mint műsorvezető, Gesztesi Károly pedig mint "amatőr" énekes erősíti a Nagy Duett csapatát. Vajon mit hoz életükbe az újabb közös munka...?

Gesztesi a Blikknek úgy fogalmazott, miután megkeresték a csatornától, természetesen megbeszélte Claudiával, hogy őt zavarná-e, ha egy műsorban szerepelnének. „Körülbelül kettő perc után kiderült, hogy senkinek nem lesz kényelmetlen a helyzet. Támogatta a döntésemet. Amikor még együtt éltünk, imádta, ha leültem a zongorám mellé és énekeltem neki” – nyilatkozta Gesztesi.

Claudia szerint példát mutatnak majd azzal, hogy a válás után is lehet normális, baráti kapcsolat két felnőtt ember között. „Biztos lesz köztünk csipkelődés, mint régen, hiszen ilyenek vagyunk, de ez nem jelent semmit. Jóban vagyunk, és ami a legfontosabb, hogy a kislányunknak, Pankának is nagy boldogság, hogy újra így láthatja a szüleit. Karcsi ráadásul nagyon jó színpadi ember, humoros és vidám…”

Újra együtt Gesztesi és Liptai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top