Sztárok

Kínos fotók Károly hercegről

A legjobb nevelést kapta, végtelenül udvarias, ismeri a protokollt, de ha csinos nő van körülötte, mindezt elfelejti. Kacéran flörtöl, viccelődik, a szemei pedig megakadnak a hölgyek keblein. Végül is Károly herceg is férfi!

Amikor Catherine Zeta-Jonest a Brit Birodalom Lovagja címmel tüntette ki, Károly herceg szemtelenül flörtölt vele. Ugyanis a herceg azt mondta neki: „Bocsánat, véletlenül hozzáértem a melléhez…” – olvashatóak a herceg szavai a brit lapokban. „Kissé pimasz volt, de a walesi hercegnek mindez megbocsátható” – kommentálta a színésznő a trónörökös viselkedését.

Nos, Károly herceg világéletében imádott flörtölni. Soha nem kellett megküzdenie a nők kegyeiért, ő, mint a trónörökös, válogathatott a lányok közül. Azok pedig rajongtak érte. Ha úszott a tengerben, odafutottak hozzá egy csókra, ha lovaspólózott, a győztes ütést a hölgyek úgy megtapsolták, mintha valami rendkívülit tett volna. Ilyen körülmények között hamar megtanult flörtölni, és ha még a rá jellemző cinikus humorát is bevetette, a nők azonnal elájultak tőle.

További képek, itt!
További képek, itt!

Károly herceg azonban hivatalos rendezvényeken sem fogja vissza magát. Bár Carla Brunival kissé visszafogott volt, mintha azt mondaná neki a tekintetével, ismerem a múltadat, tudom, hogy megvolt Mick Jagger, Eric Clapton és Donald Trump is, addig Katherine Jerkins énekesnővel már nem volt ilyen prűd. Mondott egy viccet, Ms. Jerkins hátravetett fejjel nevetett, a herceg pedig nyugodtan megbámulta az énekesnő mély dekoltázsát. Azon nem lehet csodálkozni, hogy évődött a brit kebelcsoda, Katie Price láttán, azon azonban már igen, hogy még egy katonanő melleit is majdnem megsimogatta, amikor csapatszemlét tartott.

És hogy Kamilla hercegnét mindez miért nem zavarja? Talán úgy gondolja, flörtöljön Károly annyit, amennyit akar, de végül is negyven éve őt szereti, és minden este az ő ágyába bújik be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top