nlc.hu
Sztárok
Újabb sztár a Nagy Duettben

Újabb sztár a Nagy Duettben

Az amatőrök között induló Dopeman már most tart pályatársai kritikájától. A rapper egyelőre titkolja, ki lesz a duettpartnere, mindenesetre a műsort zeneileg is kézbe veszi – írja a Bors.

Dopeman lesz az egyik nagy dobása a Nagy Duett februárban induló szériájának. A műsorban a rapper nemcsak énekelni fog, hanem zeneileg is belefolyik a saját produkciójába. Mint mondja, a csatornával kötött megállapodás értelmében míg őt énekelni tanítja a duettpárja, addig ő zeneileg kezeli a duettszámokat. Élvezi, hogy végre ország-világnak megmutathatja, hogy énekelni is tud, bár már most tart pályatársai kritikájától. Mindenesetre a szereplésért járó honorárium is meggyőzte, hogy fogadja el a felkérést. „Nem fizetnek rosszul, de azt gondolom, hogy a nagy duettes szereplésem után még jobban fognak fizetni” – jelentette ki az elvált rapper, aki egyelőre nem árulta el, ki lesz a párja.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top