Sztárok

Drasztikusan átváltozott Tóth Vera – fotók

Mások bőrébe bújt Tóth Vera! Az énekesnő egy átváltoztató csapat segítségével lett Morticia Addams, majd Oprah Winfrey.

A kezdeményezés megálmodója, Koczka fodrászmester a következőket mesélte a Verával való munkáról: „Vera egy nagyon bohókás és vicces természetű ember, ezért örömmel vette a felkérésünket a fotósorozatra. Megkönnyítette a dolgunkat, hogy minden megoldásra nyitott volt. Mindketten fontosnak tartjuk, hogy ha valaki szeretne egy kicsit más lenni, akkor merjen alternatívákat kipróbálni” – ecsetelte a fodrászmester.

Bár első ránézésre sokan azt gondolják, hogy Verát számítógépes program segítségével alakították át, de Koczka rögtön tisztázta a felvetett kérdést: „Minimális utómunkákat végeztünk, de csak elenyésző százalékban. Többórás sminkes- és fodrászmunkával értük el a megfelelő hatást. Nagyon ügyeltünk a részletekre, továbbá arra, hogy a maszkok és póthajak alatt Vera a lehető legjobban érezze magát, hiszen mi csak a munka 50 százalékát tudjuk biztosítani, az igazi varázslat Vera lelkéből fakadt” – mesélte Koczka.

Drasztikusan átváltozott Tóth Vera - fotók
Fotó: Tóth Vera – Instagram
Verát a Be Crew csapat változtatta át.
Fotó: Trunkó Bálint; Styling: Kiss Márk; Smink: Kökény Juci

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top