Sztárok

Rettegésben él Görög Zita

Rémálmok gyötrik a modellt, akit belga kedvese igyekszik nyugtatgatni. Görög Zita hamarosan egy számára teljesen új szerepben fog bemutatkozni – írja a Blikk.

Görög Zitát rémálmok gyötrik az új kihívás miatt: a gyermekeit egyedül nevelő modell a SuperTV2 A Nagy Duett című műsorában szerepel majd. Ugyan már sokszor állt színpadon, most mégis lámpaláza van az éneklés miatt. „Valamelyik nap azt álmodtam, hogy elájulok az első adáson” – árulta el az egykori szupermodell, aki egy eddig számára is teljesen új szerepben tér vissza a tévéképernyőre. Erdélyi Mónika és Szabó Győző mellett ő lesz az egyik amatőr énekes a csatorna szuperprodukciójában. Mint mondja, nagyon örült a felkérésnek, de azóta rettegésben él, hiszen eddig csak a fürdőben és a gyerekeinek énekelt. Az új párja azonban mindenben támogatja, s igyekszik nyugtatgatni. A 33 éves modell – aki korábban Rakonczai Imrével randizgatott – tavaly december óta van együtt belga kedvesével, aki négy és fél éve él és dolgozik Magyarországon.

Rettegésben él Görög Zita

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top