Sztárok

Véget ért a TV2 sztárjának kapcsolata?

Egyre nehezebben működik a távkapcsolat Cseke Katinka és az arab barátja között. A színésznő és a Párizsban dolgozó fiatal párja még a karácsonyt sem töltötte együtt – írja a Bors.

A bulvárlap szerint Cseke Katinka és arab párjának kapcsolata zsákutcába jutott. Már a színésznő kollégái is észrevették, hogy valami nincs rendben a Jóban Rosszban sorozat Böbéjével, aki korábban még gyereket szeretett volna szülni a férfinak. A forgatásokon ugyanis olykor letört, nehezen koncentrál és ingerlékeny. A Bors úgy értesült, hogy a 15 kilótól megszabadult színésznő állítólag már letett arról, hogy ő és arab kedvese, Hassine újra együtt fognak élni. A pár a karácsonyt is külön töltötte: a férfi Párizsban maradt, ahova munkalehetőségek reményében utazott még 2012 elején, mivel Budapesten nem tudott elhelyezkedni, míg Katinka a kislányával Pécsett karácsonyozott. A sorozatsztár ugyan tervezte, hogy elutazik arab kedveséhez, ám ez nem jött össze, így külön töltötték az év végét.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top