Sztárok

Csobot Adél kibukott, Istenes Bence kikelt magából

Csobot Adél kikészült a pletykák hallatán, hogy egyszerre három férfival kavart, Istenes Bence pedig hisz neki, és kikelt magából a lány védelmében.

Csobot Adélt kikészítette a pletyka, miszerint egyszerre három férfival kavart, tagadja a vádakat és azt állítja, a megnevezett pasik közül egyikükkel nem is találkozott élőben, a másikukkal pedig hosszú idővel ezelőtt szakított. A harmadik, akihez a megjelent cikk szerint köze van, természetesen nem más, mint Istenes Bence, aki rögtön Adél védelmére is kelt. „Én pontosan ismerem Adélt, ő nem egy számító kis, áh, ki sem akarom mondani… Ő csak egy fiatal lány. Egy finom lelkű, aranyos lány, akinek eddig István volt az egyetlen komoly pasija, és akivel már rég szakított. A curtises történet volt vele kapcsolatban az utolsó csepp a pohárban. Ennyi erővel összehozhatták volna az amerikai elnökkel is – mondta felháborodva a műsorvezető a Borsnak. – Kérdeztem tőle, hogy igaz-e a történet, de mondta, hogy nem, én pedig feltétlenül hiszek neki” – tette hozzá, és elmondta azt is, sokat beszélget vele ezekről, hiszen ő már régebb óta mozog a szakmában, így tud neki abban segíteni, hogyan kell úgy kezelnie a hasonló helyzeteket, hogy ne sérüljön komolyabban.

Csobot Adél kibukott, Istenes Bence kikelt magából

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top