Sztárok

Dúl a harc a Voice mesterei között

Hadat üzent Malek Andrea mestertársának, Mező Misinek. A Voice egyetlen női ítésze szerint kollégája tönkreteszi a munkáját, és letöri versenyzője önbizalmát – írja a Blikk.

Malek Andrea nem tűri tovább, hogy Mező Misi tönkretegye a munkáját. Az énekesnő állítja, mestertársa egy mondattal döngölte földbe a versenyzőjét, Schwartz Dávidot, mégpedig egy olyan kritikával, amely mindenről szólt, csak az éneklésről nem. Mint mondja, Dávidnak problémája van a testével, s ugyan már sokat fejlődött a meghallgatások óta, de éppen mestertársának kellene tudnia, hogy milyen nagydarab férfiként a színpadon állni – utalt Malek arra, hogy Magna Cum Laude frontembere alig pár évvel ezelőtt még jóval testesebb volt. Mező – aki továbbra is hangoztatja, hogy ha valaki nem érzi magát jól a bőrében, akkor ne álljon ki a színpadra – nem érti, miért csak kedvező kritikát lehet mondani Andrea versenyzőiről. Szerinte a női mester – aki legutóbb Somlónak ugrott – annyira elfogult, hogy már nem látja meg a hibákat.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top