Sztárok

Egyszerre három férfival kavart Csobot Adél

Több vasat is tartott a tűzben egyszerre az X-Faktor énekesnője. Mint tudni, a tehetségkutató alatt az Erdélyben élő párján kívül Istenes Bencével jött össze, ám most kiderült, hogy a rapper Curtisszel is volt egy futó kapcsolata – írja a Blikk.

Három pasija is volt egyszerre az X-Faktor idején Csobot Adélnak. A 18 éves tehetség – aki egy Erdélyben élő fiatalember kedvese volt – a tehetségkutató elején még Nagy Szilárddal keveredett kapcsolatba, majd pedig Istenes Bencével, az RTL Klub műsorvezetőjével jött össze. Ám időközben kiderült, hogy egy újabb hírességgel is kavart a verseny alatt: Majka zenésztársa, Curtis, azaz Széki Attila csavarta el Adél fejét – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, hogy a 23 éves rapper és a tehetségkutató üdvöskéje novemberben ismerkedett meg, amikor is Curtis fellépett az X-Faktorban. A Blikk úgy értesült, hogy kölcsönösek voltak az érzelmek; villámgyors, szenvedélyes szerelem alakult ki közöttük, Curtis párszor a Corvin sétányra is eljött az énekesnőhöz, ahol lakott, Adél pedig miatta dobta erdélyi kedvesét. Ám egyszer csak nem jelentkezett többet a rapper, megismerkedett ugyanis egy másik lánnyal, aki a barátnője lett, az x-faktoros pedig összejött Istenes Bencével, akivel azóta is együtt van. Adél azonban cáfolta a bulvárlapnak a Curtisszel való kapcsolatát, mondván, azt se tudja, ki ő; Majka zenésztársa pedig álltja, csak beszélgettek párszor, találkozni azonban nem sikerült Adél elfoglaltságai miatt.

Egyszerre három férfival kavart Csobot Adél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top